Elkaar leren kennen

We beginnen onze samenwerking met het eerste, cruciale telefonische contact. Tijdens dit gesprek bespreken Magda of Edwin de werkervaring, verwachtingen en voorkeuren met je. We zijn er om naar je te luisteren en je behoeften te begrijpen - of je nu op zoek bent naar een tijdelijke of vaste baan. Zo kunnen we je in een later stadium beter plaatsen bij een baan die goed bij je past.


Je cv

Zodra we het eens zijn over de details, is de volgende stap om ons jouw cv te sturen. Maak je geen zorgen over eventuele taalfoutjes, wij zorgen voor de complete versie omdat we eerder uitgebreid met je hebben gesproken. Jouw cv wordt doorgestuurd naar potentiële werkgevers met wie we samenwerken. Ons doel is om voor jou een baan te vinden die past bij jouw kwalificaties en verwachtingen.


Grote kans op succes

Binnen een paar dagen nadat je je cv hebt opgestuurd, word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met een potentiële werkgever. Als je dat spannend vind, kunnen we je begeleiden bij dat gesprek. Tot nu toe heeft bijna 95% van degenen die deze fase met ons hebben doorlopen een baan aangeboden gekregen. Dit bewijst de effectiviteit van onze methode.


Verwachtingen voldaan

Jouw financiële wensen zijn onze prioriteit. Daarom weten we precies wat je salarisverwachtingen zijn en proberen we het meest gunstige uurtarief voor je te onderhandelen. Met ons worden onderhandelingen een eenvoudige en transparante formaliteit en ben je verzekerd van een eerlijke vergoeding voor je werkzaamheden.


Veiligheid op papier

Als je alle wervingsfasen met succes hebt doorlopen, stelt KENSY een arbeidscontract voor je op. We zorgen ervoor dat al het papierwerk wordt uitgevoerd in overeenstemming met de wet en dat je met een gerust hart aan een nieuw hoofdstuk in je carrière begint.

FASE A

Als je bij ons in dienst treedt, begin je met een fase A-contract. Dit is een arbeidscontract met een samenwerkingsclausule met ons uitzendbureau, geldig voor maximaal 52 weken. Als er tijdens deze periode veranderingen zijn in de omvang van de opdracht - zoals ontbrekende of gestaakte werkzaamheden - zijn we verplicht om je onmiddellijk te informeren.

FASE B

Zodra je Fase A met succes hebt doorlopen, krijgt je samenwerking met ons een diepere dimensie. Je gaat fase B in, wat een contract betekent met gegarandeerde uren en de mogelijkheid om maximaal drie jaar bij het uitzendbureau te werken. Dit geeft je de zekerheid van stabiliteit en de voortzetting van je carrière.

Wacht niet op de toekomst - geef er nu vorm aan!

Kom bij KENSY en geef je carrière een boost!