Ken je KENSY al?

Magda

Recruitment en klantencontact

Magda is de oprichter van KENSY, met meer dan 20 jaar ervaring in de uitzendbranche. Als het hart van het bedrijf brengt ze haar team samen en creëert ze een sfeer van vertrouwen. De op waarden gebaseerde aanpak, zoals eerlijkheid en aandacht voor kwaliteit, zorgt ervoor dat werknemers zich als familie voelen. Magda is ook de bedenker van de missie van het bedrijf, namelijk het ondersteunen van zowel ervaren professionals als degenen die net aan hun professionele pad beginnen.

Edwin

Backoffice

Edwin, medeoprichter van KENSY, is de drijvende kracht achter het bedrijf en zorgt er altijd voor dat alles op rolletjes loopt. Zijn talent voor management en coördinatie is van onschatbare waarde bij het creëren van langdurige relaties met klanten en het zorgen voor werknemers. Dankzij zijn inzet biedt het bedrijf niet alleen juridisch werk op bewezen locaties in heel Nederland, maar ondersteunt het ook de loopbaanontwikkeling van werknemers door hen te begeleiden bij tal van trainingen en cursussen. Bij Edwin voelt iedereen zich gehoord en gewaardeerd.

 
 
 
 
 
 

Ervaring

 

We zijn al meer dan 20 jaar actief in de uitzendbranche. In 2017 hebben we ons eigen bureau opgezet. Onze ervaring leidde tot de oprichting van KENSY.

 

ONTWIKKELING

 

 

We respecteren en waarderen je vaardigheden. Wij helpen starters en professionals die willen werken en ontwikkelen. Bij ons zal je carrière in een stroomversnelling raken.

 

Over KENSY

Jouw partner bij het zoeken naar werk in Nederland. We helpen je de juiste functie te vinden voor jouw vaardigheden en ambities. Jouw ontwikkeling is onze prioriteit.

PERSOONLIJK

Met meer dan 20 jaar ervaring in de uitzendbranche hebben we een uitstekend inzicht in de behoeften van de markt en de werknemers.

BEVEILIGING

De jobs die we aanbieden worden grondig doorgelicht om je comfort en werkzekerheid te garanderen.


EERLIJK

We werken alleen samen met eerlijke bedrijven die een veilige werkplek garanderen.

HET TEAM

Onze specialisten staan klaar om je te helpen in elke fase van het werkgelegenheidsproces, van werving tot ondersteuning in Nederland.

Wacht niet op de toekomst - geef er nu vorm aan!

Kom bij KENSY en begin je carrièrepad in Nederland