Archiwa Eindhoven - KENSY - Je Ontwikkelingspartner

Eindhoven

Functieomschrijving

Ben jij klaar om de meest verfijnde en ingewikkelde mechanische samenstellingen te assembleren? In een moderne cleanroom ga jij als Assemblagemedewerker aan de slag met het monteren van deze hoogwaardige producten voor de semiconductor industrie. Je werkt aan de hand van klanttekeningen of werkinstructies, waarbij precisie en vakmanschap van groot belang zijn. Bovendien maak je gebruik van geavanceerde testapparatuur om ervoor te zorgen dat elk onderdeel voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen.

Functie-eisen

  • Mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische richting 
  • Ervaring als (cleanroom) assemblagemedewerker
  • Gevoel voor kwaliteit: Omdat je werkt met fijnmechanische producten, is het essentieel dat je een scherp gevoel voor kwaliteit hebt. Je moet in staat zijn om nauwkeurig te werken, aandacht te besteden aan details en te streven naar perfectie in elk aspect van de montage. Kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Wat bieden we jou

  • Een baan voor 32 tot 40 uur per week in dagdienst  (4 of 5 dagen bespreekbaar)
  • Salaris tot maximaal € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per km (tot 50 km enkele reis)
  • Wekelijks uitbetalen van je salaris
  • Bij KENSY willen we graag dat je blijft ontwikkelen, om die reden bieden we diverse ontwikkelcursussen aan
  • Na verloop van tijd is de mogelijkheid er om overgenomen te worden door de opdrachtgever

Over het bedrijf

Het bedrijf is meer dan 35 jaar actief als een bedrijf dat zich specifiek richt op de productie van hoogwaardige fijnmechanische onderdelen en modules. De klanten zijn Europese bedrijven die wereldwijd concurreren in de high-tech en semiconductor industrie, maar ook in de lucht- en ruimtevaart, voedselverwerking, automotive en meer. Het bedrijf biedt technologie, kwaliteit en logistiek die de concurrentiekracht van haar klanten versterkt. Door de productieketen van begin tot eind in te richten, kwaliteitscontrole te doen en de logistiek & planning te organiseren, kunnen klanten rekenen op tijdige levering van het gecontroleerde en traceerbare eindproduct. In de cultuur ligt een diepgewortelde drang tot ontwikkeling en vernieuwing verankerd. Een proces dat heeft geresulteerd in een topteam van bovengemiddelde klasse met een mix van professionaliteit, probleemoplossend vermogen en daadkracht. 

Meer informatie: 06 15 333 445 Magda

e mail adres: werkenbij@kensy.nl

mei 13, 2024

Assemblagemedewerker (Cleanroom)

Functieomschrijving Ben jij klaar om de meest verfijnde en ingewikkelde mechanische samenstellingen te assembleren? In een moderne cleanroom ga jij […]