Archiwa Den-haag - KENSY - Je Ontwikkelingspartner

Den-haag

Functieomschrijving

Als operator ben jij inzetbaar op alle afdelingen en ondersteun jij de programmeurs van die afdelingen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het opnieuw in productie nemen van bestaande producten. Je neemt dan het gehele proces voor je rekening, zoals het ombouwen, instellen, bedienen, nameten en bijstellen. Daarnaast krijg jij binnen deze functie ook zeker de kans om door te groeien naar een rol als programmeur, zodat je uiteindelijk zelfstandig machines kan in stellen op basis van nieuwe modellen of technische tekeningen.

Functie-eisen

 • Je hebt een achtergrond in de techniek;
 • Je bent gemotiveerd om serieus aan het werk te gaan;
 • Je gaat zorgvuldig te werk en kunt goed de kwaliteit van het werk beoordelen;
 • Je bent praktisch ingesteld en kunt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden schakelen;
 • Je bent oplossingsgericht;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.

Wat bieden we jou

 • Een fulltime baan (38,75 uur) met veel afwisseling tussen de verschillende afdelingen.
 • Stabiele werktijden (ma-do 08:00-17:00 en vr 08:00-15:30).
 • Marktconform salaris en een goede reiskostenvergoeding.
 • Wekelijkse uitbetaling van je salaris.
 • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen om je verder te kunnen ontwikkelen.
 • Na verloop van tijd de mogelijkheid om overgenomen te worden door de opdrachtgever.

Over het bedrijf

Opdrachtgever is producent van draadproducten in allerlei vormen en maten, van verschillende metaalsoorten en in diverse diameters en diktes van 0.3 tot en met 14 mm. In samenwerking met marktpartijen ontwikkelen zij innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen in verschillende branches. In het moderne machinepark maken zij duizenden producten van draad. Van satépennen tot lampenkapframes, van displays tot ventilatieroosters en van spantklemmen tot draadveren.

Opdrachtgever heeft drie verschillende afdelingen: de buigerij, de lasserij en de spuiterij. Binnen de buigerij staan de nieuwste computergestuurde CNC-draagbuigmachines, waarmee zij metaaldraad buigen in zowel 2D als 3D. In de lasserij worden de onderdelen uit de buigerij en eventuele inkoopdelen samengesteld tot eindproducten voor de klant. Het lassen gebeurt met de nieuwste machines, waaronder enkele volledig geautomatiseerde lasrobots. Nadat producten op de lasserij zijn samengesteld zorgen ze om technische redenen of vanwege klantwensen ook voor de nabewerking in de spuiterij (denk hierbij aan poedercoating of beitsen).

Meer informatie: 06 15 333 445 Magda

e mail adres: werkenbij@kensy.nl

mei 13, 2024

Operator

Functieomschrijving Als operator ben jij inzetbaar op alle afdelingen en ondersteun jij de programmeurs van die afdelingen. Als operator ben […]
mei 13, 2024

Algemeen productiemedewerker

Functieomschrijving Als algemeen productiemedewerker ben jij inzetbaar op al deze afdelingen en ondersteun jij de operators van die afdelingen. Als […]