Archiwa Abcoude - KENSY - Je Ontwikkelingspartner

Abcoude

Functieomschrijving

Als zelfstandig CNC-draaier werk je nauw samen met de teamleider en ondersteun je directe collega’s.  Daarnaast zorg je er zelfstandig voor dat een aantal machines draaien. Je bent onderdeel van een ambitieus team van 6 CNC-draaiers die gezamenlijk 11 CNC-draaibanken onder hun hoede hebben. Je werkt met moderne draaibanken met dubbele turrets en – spillen aan afwisselende projecten. Je bent in alle opzichten een vakkundig professional.

Je bent creatief als het gaat om het vinden van de juiste bewerkingsmethode en de juiste verspaningsparameters. Je draagt graag kennis over aan minder ervaren collega’s.  Binnen ons kleine team heerst een uitstekende werksfeer met korte lijnen en je krijgt veel vrijheid. Je bent all round inzetbaar op verschillende machines en je krijgt samen met een collega de verantwoording over de modernste machines die we hebben. Je bent verantwoordelijk voor het produceren van enkelstuks en series producten. Je werkt zelfstandig en je rapporteert aan de teamleider. CNC-draaien is jouw passie!

Functie-eisen

 • Je hebt een verspanende opleiding genoten of ruime ervaring
 • Ruime ervaring (10+ jaar) met CNC Draaien met Fanuc-besturing
 • Je kunt (bij voorkeur) programmeren in ISO, Manual Guide en met  CAM-software (wij gebruiken Edgecam)
 • Goede kennis van het verspaningsproces en creatief in het optimaliseren daarvan
 • Je hebt kennis van gereedschappen en opspanmiddelen, werkt ordelijk en gaat zorgvuldig om met gereedschappen
 • Communiceren doe jij open en duidelijk, kort op de bal en je bent niet bang om te zeggen waar het op staat, mits met respect voor de ander
 • Daadkrachtig, accuraat, oplossingsgericht en proactief zijn eigenschappen waarin je jezelf herkent.

Wat bieden we jou

 • Een verantwoordelijke en afwisselende job in een bedrijf met geavanceerde technische apparatuur
 • Marktconform salaris en een goede reiskostenvergoeding.
 • Wekelijkse uitbetaling van je salaris.
 • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen om je verder te kunnen ontwikkelen.
 • Na verloop van tijd de mogelijkheid om overgenomen te worden door de opdrachtgever.

Over het bedrijf

Opdrachtgever staat voor ruim vijftig jaar vakkundige en hoogwaardige verspanende metaalbewerking. Zij bieden de klanten ondersteuning en advies bij het ontwerpen en ontwikkelen van producten, van prototype tot serieproductie. De seriegroottes variëren van 1 tot 4000  stuks.

Met een team van 20 mensen produceren zij seriematig onderdelen voor de apparaten- en machinebouw voor onder andere de voedingsmiddelenindustrie, ‘automotive’ en de toelevering aan de bouw. Met een uitgebreide expertise op het gebied van maakbaarheid en kostenreductie door CNC verspaning realiseren zij een optimale resultaten voor opdrachtgevers.

Meer informatie: 06 15 333 445 Magda

e mail adres: werkenbij@kensy.nl

mei 13, 2024

CNC draaier

Functieomschrijving Als zelfstandig CNC-draaier werk je nauw samen met de teamleider en ondersteun je directe collega’s.  Daarnaast zorg je er […]