Archiwa MIG-MAG lassen - KENSY - Je Ontwikkelingspartner

MIG-MAG lassen

Functieomschrijving

De Allround Lasser maakt deel uit van de afdeling Productie, bestaande uit zo’n 25 collega’s, waarvan vijf directe collega lassers. Als Allround Lasser is het jouw verantwoordelijkheid om (complexe) werkstukken samen te stellen en lasverbindingen te leggen in alle voorkomende lasposities. Je zorgt ervoor dat het product wordt afgeleverd volgens specificatie, gestelde richtlijnen en kwaliteits- en veiligheidseisen. Als Allround Lasser ben je daarnaast bereid om naast laswerkzaamheden ook andere werkzaamheden te verrichten, zoals stralen, zetten, frezen, draaien en/of kanten binnen de Productieafdeling. Deze brede inzetbaarheid maakt jou een allrounder!

Het dragen van de totale verantwoordelijk voor het project, van tekening tot eindproduct, vind jij een uitdaging en je verliest hierbij de veiligheid en (las)regelgeving niet uit het oog. Welke werkmethode je bij welk project gebruikt is aan jou. De nadruk in deze functie ligt op het produceren van enkelstuks (kleine) series en het bewerken van dun RVS (plaat)materiaal.

Functie-eisen

  • Gecertificeerd voor MIG/MAG en TIG lassen (vanaf 1 mm dun RVS plaatmateriaal).
  • Jouw meest relevante werkervaring is het lassen van RVS-constructies, waardoor je in staat bent om RVS-pijpen door te lassen met formeer (backinggas).
  • Kunnen lezen van technische tekeningen (vorm- en plaat toleranties) vinden we belangrijk.
  • Je werkt daarnaast graag in een werkomgeving waarin het bijstaan van andere collega’s en snel schakelen bij verschuivende prioriteiten belangrijk wordt gevonden.

Wat bieden we jou

  • Een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer.
  • Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend bruto maandsalaris tot €3.604,21 op basis van een 40-urige werkweek.
  • Wekelijkse uitbetaling van je salaris.
  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen om je verder te kunnen ontwikkelen.
  • Na verloop van tijd de mogelijkheid om overgenomen te worden door de opdrachtgever.

Over het bedrijf

Opdrachtgever ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring. Opdrachtgever beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij haar klanten. Er heerst een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan ze voor kwaliteit!

Meer informatie: 06 15 333 445 Magda

e mail adres: werkenbij@kensy.nl

mei 13, 2024

All round Lasser

Functieomschrijving De Allround Lasser maakt deel uit van de afdeling Productie, bestaande uit zo’n 25 collega’s, waarvan vijf directe collega […]
mei 13, 2024

Productie-lasser

Functieomschrijving Je komt als lasser terecht tussen een klein groepje MIG-MAG lassers met jarenlange ervaring en je kan vrijwel meteen […]